Jak zabalit Karlovarský knedlík | recept
Knedlík je klasickou přílohou české kuchyně. V tomto videu se naučíte jednoduchý fígl, jak správě zabalit Karlovarský knedlík tak, aby byl výsledek vašeho vaření dokonalý. Už žádné rozvařené a nevzhledné šišky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak na karlovarský knedlík
Knedlíky jsou v české kuchyni jednou z nejoblíbenějších příloh a spousta jídel se bez nich zkrátka neobejde. Taková svíčková, rajská nebo koprová omáč…
Jak připravit kedlubnové zelí | recept
Zkuste si podle našeho receptu uvařit zelí jinak než z klasické zelné hlávky. Třeba z kedlubnů, jsou šťavnaté, přirozeně sladké a nepotřeb…
Jak výhodná je konzumace biopotravin pro naše zdraví
Biopotravina je produktem ekologického zemědělství. Poznáme ji tak, že je označena logem EU (motiv listu s evropskými hvězdami) a národním logem BIO (…
Jak udělat karlovarský knedlík | recept na přílohu
Jak udělat karlovarský knedlík | recept na přílohu. Karlovarský knedlík si můžete dopřát nejen v Karlových Varech, tento druh přílohy se totiž vaří v…