Jak využít pohanku | rady, tipy a recepty
Jak využít pohanku | rady a tipy. Pohanka je přirozeně bezlepková obilnina, jež pochází z jihovýchodní Asie, posléze se však rozšířila do mnoha zemí světa. Na našem území se dle dochovaných zdrojů používala již v 17. století. Dnes je tato obilnina ceněna pro své nutričně hodnotné složení a mnohé léčivé účinky. Jak pohanku využít, si popíšeme v následujícím článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit celerové placičky se sýrem | recept
Celerové placičky se sýrem | recept. Celer je kořenová zelenina, kterou máme k dispozici po celý rok. V kuchyni se z celeru připravují saláty, přidává…
Jak připravit lehký tuňákový salát se zeleninou | recept
Jak připravit lehký tuňákový salát se zeleninou | recept. Velice rychlý a jednoduchý salát, který vás potěší nesmírnou šťavnatostí, lehkostí a svěží c…
Jak využít čekanku v kuchyni i pro zdraví | rady
Jak využít čekanku v kuchyni i pro zdraví | rady. Čekanka u nás nepatří k nejznámějším a nejpoužívanějším druhům zeleniny, je však velmi zdravá a…
Jak vyrobit pesto z ředkvičkové nati | recept
Pesto z ředkvičkové nati | recept. Ředkvičkovou nať již nemusíte vyhazovat do koše či na kompost, byla by to věčná škoda. Ředkvičkové lístky jsou zdro…
Jak využít karob (svatojánský chléb)
Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…