Jak využít cottage cheese v kuchyni
Cottage cheese je druh čerstvého sýra vyráběného z kravského mléka, jenž je lehký, zdravý a snadno stravitelný. Dá se konzumovat jen tak samotný s čerstvým pečivem, ale nalezne také řadu uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Používá se i k přípravě dezertů a při pečení. Cottage cheese obsahuje velké množství bílkovin, ale zároveň pouze malé procento tuku. Hodí se tak i při redukčních a jiných dietách. Má jemnou chuť s nepříliš výrazným nasládlým nádechem, proto je vhodný pro slanou i sladkou kuchyni. Tipy, jak cottage cheese využít v kuchyni, naleznete níže v našem článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na lehkou tvarohovo-zeleninovou pomazánku s vejci a sýrem | recept
Jak na lehkou tvarohovo-zeleninovou pomazánku s vejci a sýrem | recept. Krásné teplé počasí plné sluníčka si zaslouží šťavnatou, svěží zeleninovou pom…
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Jak připravit salát s granátovým jablkem, rukolou a kozím sýrem | recept
Salát s granátovým jablkem, rukolou a kozím sýrem | recept. Zvláště v zimních měsících, kdy je čerstvé zeleniny pomálu, je ten správný čas na zkoušení…
Jak si připravit snídani, pokud chcete zhubnout | tipy
Jak si připravit snídani, pokud chcete zhubnout | tipy. Snídaně by měla být základním jídlem dne. Pokud se dobře nasnídáte, nebudete mít přes den…
Jak udělat rybí pomazánku | 3 recepty
Jak udělat rybí pomazánku | 3 recepty. Pomazánku z konzervovaných ryb si snadno a rychle uděláte doma z toho, co chladnička nebo spíž dá. Avšak základ…