Jak vyrobit domácí tempeh | recept
Jak vyrobit domácí tempeh | recept. Tempeh, nazývaný také sójový hermelín či jávanské maso (ostrov Jáva a také další části Indonésie jsou totiž domovinou této lahůdky), dnes již poměrně snadno seženete třeba v obchodech se zdravou výživou. Pokud však chcete ušetřit, případně si tempeh vyrobit z jiných luštěnin (ale i semínek či obilovin) než ze sójových bobů, jistě se vám bude hodit následující návod na výrobu domácího tempehu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept. Neuvěřitelně elegantní spojení slaných a sladkých chutí vietnamské kuchyně, s nímž z …
Jak používat tempeh – "sójový hermelín"
Už jste narazili v obchodě na tempeh, ale nekoupili jste ho, protože byste nevěděli co s ním? Nebo jste neměli odvahu? Já jsem ji také neměla, ale po…
Jak vařit sójové maso | recepty
Jak vařit sójové maso | recepty. Sójové maso: návod na úpravu a recepty. Je sójové maso výživový zázrak nebo rafinovaný jed? Vylepší používání sójovéh…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak uvařit poctivou hrachovou kaši | recept
Recept na poctivou hrachovou kaši. Hrachová kaše patří k nejlevnějším jídlům, protože hrách má na trhu mezi luštěninami trvale nejnižší cenu. Připravi…