Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept
Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept. Jemná chuť tresčích jater, podpořená stejně tak jemnými, natvrdo uvařenými vajíčky je úžasně harmonickým základem pomazánky prolnuté taveným sýrem i nezbytnou kapkou majonézy a v závěru výstižně dochucené česnekem s jarní cibulkou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pomazánku z pečené ryby a kořenové zeleniny | recept
Jak připravit pomazánku z pečené ryby a kořenové zeleniny | recept. Toto méně obvyklé pojetí rybí pomazánky připravené z pečené ryby namísto rybí…
Jak udělat pomazánku z tresčích jater | recept
Pomazánka z tresčích jater | recept. Tresčí játra jsou lahodná sama o sobě. Můj recept vám ukáže, jak připravit pomazánku z tresčích jater, která ješt…
Jak připravit labužnickou žampionovou směs s tvarůžky | recept
Jak připravit labužnickou žampionovou směs s tvarůžky | recept. Tato prvotřídní lahůdka připravená z chuťově i aromaticky výrazných tvarůžků, pik…
Jak připravit lahůdkovou pomazánku z tvarůžků a Cottage sýru | recept na sýrovou pomazánku
Jak připravit lahůdkovou pomazánku z tvarůžků a Cottage sýru | recept na sýrovou pomazánku. Tvarůžková pomazánková lahůdka, v níž i přes smetanov…
Jak připravit jemnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem | recept
Jak připravit jemnou celerovou pomazánku s mrkví a jablkem | recept. Jedinečné spojení nasládlé mrkve, celeru a nakyslého jablka dá vzniknout úžasně j…
Tresčí játra jsou dnes docela drahá pochoutka, proto, pokud si je dopřejeme, si je chceme vychutnat jen tak na plátku veky pomazané máslem.
Ze zbytku surovin lze vytvořit také chutnou pomazánku.