Jak vykuchat kachnu nebo bažanta
Kachna se nesmí před škubáním spařovat, nesmíme ji dlouho nechat venku viset. Kachnu kucháme nejlépe venku na vyvýšeném stole. Pro mnohé je kuchání kachny nebo bažanta nelibou činností. Dá se však zvládnout, je zapotřebí si jen osvojit některé úkony. V tomto videu z YouTube si ukážeme, jak kachnu nebo bažanta správně vykuchat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak připravit výživný kuřecí salát s vajíčkem, sýrem a pestrou zeleninou
Kousky kuřecího masa z delikátních uzených kuřecích stehen jsou náramně chutným a výživným základem pro další v chuti jemné a rovněž tak výž…
Jak udělat kuře na kurkumě se zeleninou | recept
Jak udělat kuře na kurkumě se zeleninou | recept. Kuře na kurkumě se zeleninou, oběd za stovku. Pro svou láci a rychlou přípravu je u nás kuře asi nej…
Jak usmažit řízky v chlebovém těstíčku s pivem | recept
Jak usmažit řízky v chlebovém těstíčku s pivem | recept. Někdy se stane, že vám zbyde a ztvrdne chléb. Na strouhanku se moc nehodí, ale na zahušťování…
Super návod, šlo to velmi hladce. Díky