Jak vykostit kapra či jinou rybu jedním tahem
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách. Zabití vánočního kapra je dovednost, bez které se zejména ženy „docela rády obejdou“. Vždyť specializ…
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady. Maso ryby je obecně považováno za velmi zdravou potravinu. Rybí maso je velmi chutné a bohaté na důležité vi…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak udělat humry po ďábelsku | recept
Jak udělat humry po ďábelsku | recept. U humra je nejchutnější maso z jeho klepet a ocasu. Proto, i když se zdá, že to dá velkou práci dostat chutné m…
Jak naučit dítě čistit si zuby | rady
Dětští zubní lékaři si stěžují, že úroveň dětských zoubků je katastrofální. To, že za to může genetika je sice pěkné, ale ne vždy pravdivé. Z velké čá…
To je teda pěkná kravina ... 1.široký nůž absolutně nedoporučuji, 2. Vše udělat jedním tahem zní sice hezky, ale tenhle zbůsob chce opravdu veeelkou zručnost (počítám s tím, že ti kdo to svedou vůbec tenhle článek číst nepotřebují) 3.Daleko jednodužší zbůsov je seříznout celou půlku od páteře (od hlavy k ocasu - ne obráceně), vyříznout žebra - klidně několika krátkými řezy špičkou vykosťovacího nože a následně v horní 1/3 udělat zářezy cca 2-3mm od sebe po celé délce (slyšíme při tom křupání)...odříznout ploutve a hotovo....