Přejít k hlavnímu obsahu

Jak ve studené kuchyni používat krabí tyčinky | recepty

Jak ve studené kuchyni používat krabí tyčinky | recepty

Že krabí tyčinky – surimi – nejsou z kraba, není žádné tajemství. Ale ani podfuk. Výrobce se nesnaží nic předstírat – slovo surimi znamená náhražku. Krabí tyčinky nejsou nijakým gastronomickým zázrakem, přesto mohou náš stůl občas ozvláštnit. Krabí tyčinky jsou levné a můžeme z nich snadno a rychle připravit zajímavé studené pohoštění. Jak používat krabí tyčinky ve studené kuchyni? Přinášíme pár tipů.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Semančíková (neověřeno) | So, 12/26/2015 - 16:22

Recept na salát z krabích tyčinek - potřebujeme: 2 pomeranče, půl plechovky ananasu,1 bal.krabích tyčinek.smetanu ke šlehání,kečup,ledový salát,sůl a pepř dle chuti.Pomeranč-dužinu,nakrájíme na kostičky,ananas a krabí tyčinky také.Ledový salát natrháme.Vše dáme do mísy,osolíme,opepříme a promícháme.Narovnáme do poháru a přelijeme ušlehanou šlehačkou do které zamícháme 2 lžíce kečupu. Ozdobíme plátkem pomeranče na okraj poháru. Podáváme vychlazené. Přeji dobrou chuť!

Další zajímavé články

Jak připravit velikonoční aspik | recept
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Velikonoční aspik | recept. Velikonoce se blíží a při pečení mazanců, beránků a jiných pochoutek se hodně potřebují vejce. Dnešní recept Vám poradí, j…