Jak vařit z medvědího česneku | recepty
Medvědí česnek | recepty v kuchyni. Medvědí česnek, jehož listy lze sbírat od dubna do konce května, je přímo požehnáním pro lidi, kterým záleží na tom, co jedí. Medvědí česnek je nesmírně zdravý, chutný, a co víc – je úplně zadarmo. Pokud se na jeho sběr vydáme do lesa. Medvědí česnek lze využít i v teplé kuchyni. Pokrmy jsou připraveny velmi rychle, což je další výhoda medvědího česneku. Nabízíme čtyři prověřené recepty na jídla s medvědím česnekem. Žádné z nich není našim favoritem, protože jsou všechna výtečná.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Dobrý den, listy medvědího česneku mají hořkou chuť, pokud jsou sbírány z již kvetoucí rostliny. Listy vybírejte mladé, na počátku sezóny medvědího česneku. I starší listy z rostliny před květem mohou být nahořklé. Pokud takové listy máte už doma, kombinujte je s pravým špenátem, hořkou chuť zmírníte.
Dobrý de. Chtěl jsem uvařit Medvědí česnek, jako špenát. Ale po uvaření, je česnek stále hořký. Co s tím? Děkuji Jarda