Jak vařit z kyselého zelí?
Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Zůstávají jen pozitiva: je bohaté na vitamin C, představuje vítaný zdroj vlákniny, je chutné a levné. Vybrali jsme několik osvědčených způsobů, jak kyselé zelí v kuchyni využívat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Samé dobroty
kys. zelí pokrájet do misky posolit ocukrovat a popetřit kapku octa olej a pokr. cibuli to vše podle oka a váší chuti vinikající salát ke všemu
kys. zelí pokrájet do misky posolit ocukrovat a popetřit kapku octa olej a pokr. cibuli to vše podle oka a váší chuti vinikající salát ke všemu
Do kyselého zelí se ocet NEPŘIDÁVÁ! Ani sůl, i když ta snad někdy jo...
Vynikající zelný salát : Pokrájené kysané zelí, nahrubo nastrouhaný menší celer, mrkev, pokrájený pórek, cibule, sůl, pepř a tatarka s feferony ( majonéza a špetka chilli ). Dobrou chuť !!!