Jak vařit ovesné vločky | recepty
Ovesné vločky jsou zdravé, syté, chutné a levné, využitelné na desítky způsobů. Při dobrém skladování ovesné vločky vydrží i delší dobu, takže by mírná zásoba ovesných vloček neměla chybět v žádné spíži. Vločky jsou ideální surovina pro studentskou nebo pánskou domácnost. Příprava ovesných vloček je velmi rychlá a snadná. Jak vařit z ovesných vloček? Přinášíme pár zkušeností a receptů.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat mrkvové overning oats | recept bez vaření
Overning oats je nevařená kaše připravená z ovesných vloček a dalších přísad. Kaše je typickým snídaňovým pokrmem, protože vločky se nechávají přes no…
Jak připravit borůvkovou ovesnou kaši s meruňkami | recept
Jak připravit borůvkovou ovesnou kaši s meruňkami | recept. Patříte-li k milovníkům ovesné kaše, určitě oceníte následující letní variaci. Vedle klasi…
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Jak připravit ovesné placičky s koprem | levný recept
Jak připravit ovesné placičky s koprem | levný recept. Placičky z ovesných vloček jsem zkusila ze zvědavosti a jen proto, že miluji kopr a nejraději b…
Jak připravit chutné a snadné karbanátky z červené řepy | recept
Chutné a snadné karbanátky z červené řepy | recept. Červená řepa je v módě několik posledních let, nutno podotknout, že jde o velice zdravou módu, pro…
Všechny názvy receptů jsem nečetla. Co mám zkušenosti: KAŠE - nač tak složitě. Směs do misky, zaleji horkou vodou, zakryji talířkem a za chvíli jím. Nepražím, nevařím...není čas na ptákoviny. Místo OŘECHŮ do pečiva - opravdu tak fungují - není pravda, že je chuť jiná. Dokonce se i prodává suchá směs "pekárenské ořechy", akorát je to jiný tvar - namleté a zhrudkovatělé do pidihrudek. Do KARBENÁTKŮ - v tomto případě lepší večer namočit do mléka - nejsou pak vůbec poznat. LÍVANEČKY - rozmixuji vločky na mouku a normálně připravím - žádné částečné nahrazování. Do polévek - těžko by to v dnešní době někdo dobrovolně snědl. A co v chytrém článku chybí? Při respiračních onemocněních nedoporučuji - ZAHLEŇUJE vic než mléčné výrobky. Taktéž pozor - nebrat po snídani s ovesnýma vločkama MAGNEZIUM - nevstřebá se, alespoň po 2 hod nebo hod před.