Jak v křenové smetaně upéct silvestrovské uzené maso
Pokrm jako stvořený pro silvestrovské období. Je z několika málo surovin, zabere jen pár minut přípravy a k jedinečnému silvestrovskému pohoštění stačí jen jeho rychlé zapečení. Svou roli zastane jemná smetana, ale i pro silvestrovské období typický ostrý křen. Ty spolu s uzeným masem zpestří snad každé silvestrovské veselí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na křupavé olivové krekry s mozzarellou | recept na slané pečivo
Jak na křupavé olivové krekry s mozzarellou | recept na slané pečivo. Vkusné, elegantní a k vínu ideální. Krekry, do nichž jsou delikatesy k…
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept. Zapékací mísa plná jemných brambor, intenzivních sušených hub a aromatického sýru, kt…
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept. Ano, tak tato dobrota se dá opravdu nazvat pekáčem plným zeleniny. A ne…
Jak zapéct rybí filé se špenátem | recept
Zapékané rybí filé se špenátem | recept. Myslíte si, že spojení špenátu, rybího masa, sýra a vajec nebude k jídlu? Omyl! Kombinace těchto hlavních ing…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…