Jak uvařit Toskánskou polévku s kapustou
Jak uvařit Toskánskou polévku s kapustou | recept na hustou polévku s masem. Máte chuť na něco teplého, kořeněného, co zasytí? Pak je tato výrazná Toskánská polévka s kapustou jasnou volbou. Hustá, sytá, smetanová polévka plná masa, brambor a zeleniny, ve které tzv. stojí lžíce. Tato specialitka ale není jen plná surovin, ale i plná chuti, o níž se postará bylinka typická pro toskánskou kuchyni – aromatická a výrazná šalvěj.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na specialitu v podobě mexického krevetového koktejlu
Recept na neodolatelně lákavou specialitu z jemných krevet, kterým krátké marinování v pikantní mexické omáčce propůjčí delikátní chuť, a kt…
Jak z toastového chleba připravit pohoštění | pizza muffiny
I z obyčejného toastového chleba lze během chvilky vykouzlit neobyčejné pohoštění. Navíc pohoštění v chuti i vzhledu až neuvěřitelně lákavé…
Jak v českém pojetí upéct francouzský slaný quiche s českou klasikou, tedy hermelínem a slaninou
Podání jedinečného francouzského koláče, tedy slaného quiche, v pojetí české klasiky je rovněž tak jedinečné a pro české jazýčky jako stvořené. S…
Jak připravit netradiční černá vejce na svěžím salátku | recept
Jak připravit netradiční černá vejce na svěžím salátku | recept. Neuvěřitelně efektní specialitka, která je doslova trefou do černého. Chuťově dokonal…
Jak připravit rychlou verzi zdraví prospěšného Kimči | recept
Jak připravit rychlou verzi zdraví prospěšného Kimči | recept. Pikantní fermentovaná zelenina původem z Koreje zažívá v současné době celosv…