Jak uvařit svíčkovou zdravěji | recept
Jak uvařit svíčkovou zdravěji | recept. Svíčková omáčka je v podstatě pouze rozmixovaná kořenová zelenina s trochou smetany. Omáčka nepotřebuje ani gram mouky. Maso je krásně měkké, chuť je naprosto luxusní, také díky vyškvařenému špeku. Tato svíčková rozhodně stojí za vyzkoušení, rozdíl od té tradiční nerozeznáte.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Vždyť to je klasická svíčková. Jenom bez mouky. O nic jiného se neliší.
Nikdy jsem do svíčkové mouku nedávala. Stačí ta rozmixovaná zelenina.
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak upéct ovesný linecký koláč | recept
Ovesný linecký koláč | recept. Pokud máte přebytek domácí marmelády nebo Vás honí mlsná a zároveň dbáte na štíhlou linii, vyzkoušejte linecký koláč z…
Jak upéct exkluzivní, moukou nezatížený smetanově krémový dortík
Exkluzivní dortík, který oslní nejen svou něžnou elegancí a smetanovou jemností, ale vzhledem k tomu, že je moukou nezatížený, tak i výrazně krém…
Jak upéct brusinkové müsli tyčinky s bílou čokoládou | recept
Jak upéct brusinkové müsli tyčinky s bílou čokoládou | recept. Pouze malé kouzlo stačí k tomu, aby se ze směsi opražených ořechů a vloček, lahodn…
Jak upéct neodolatelný dýňový koláč | recept
Neodolatelný dýňový koláč | recept. Dýně Hokkaidó je všestranně použitelná, její dužina totiž není vodnatá, ale pevná, navíc látky v ní…
NIKDY jsme nedávali do svíčkové mouku, nedej bože zaprazku. Stačila rozmixovaná a procezena zeleninova stava a šlehačka.