Jak uvařit špagety
Diskuze k článku
Přidat komentář
Mě to pomohlo......
Jdi někam ty chytrej,Olej ano
to je pro ty kteří nevědíí !!..
Bez oleje, ty ´´chytrá´´
konecne recept podla mojho gusta :D
Recept jak pre postihnutých :D :D :D
Dakujem! :D Fakt nemám poňatia jak sa robia špagety. Je 01:18 a ja s prázdnym bruchom som sa rozhodol variť :D Držte palce nech nepodpálim byt
Mám 12 rokov a je hanba že 20 ročný človek si nevie ani uveriť špagety
Náhodou pro začátečníky je úžasný a jelikož jsem úplný začátečník tak se mi to skvěle hodí :)
Mně to teda taky pomohlo, takže si nemám na co stěžovat ;D
Díky za radu ;-)
A pro brblaly tady - co jste čekali od receptu na uvaření špaget?
Systematické a jednoduché, tak to má být...
Návod mě zachránil od hladu :-D díky moc
Dekuju, pomohlo, kazdej musi nejak zacit ;) tak si ty debilni chytry kecy odpustte
Joo vole i nám to taky pomohlo vole špageti sou neskutečnej pokrm!
olej??
Jen tak pro info! Olej vůbec, velmi rozšířený mýtus! Když přidáme k pastě olej ztratí potom přilnavost a nenalepí se na ně žádná omáčka.
Kdyby se Vám to nedařilo, tak na začátku ještě nezapomeňte vařič zapnout:)
Dík moc. S tím olejem by mě to fakt netrklo. Je těžké začít žít sám a neznat nic jiného než blízký bufet. ;-) dobrou chuť.
dekuji už dlouho jsem je nevařil a tak jsem se chtel ujistit co do toho patří diky není třeba se stydět rači se kouknu než bych neco zkazil no ne????
Tož to skusím s olejem.
no to je uzasny recept, to bych teda nevedel...
Děkuji :D :))
Je mi 11-let a vařila jsem špagety poprvé a vůbec jsem nevěděla jak je udělat. Takže tenhle recept mi fakt pomohl!
Je mi 11-let a vařila jsem špagety poprvé a vůbec jsem nevěděla jak je udělat. Takže tenhle recept mi fakt pomohl!
Skvelý recept mám 12 a spravil som ich skvele :P
Len tak z rozumu že idem skúsiť špagety a nakoniec : Dokonalosť :*
Olej do vody na vaření špaget přidávám, když mám chuť si je upravit jen tak na talíři, doprostřed nalít kečup a posypat sýrem. Není to správně po italsku, ale mně to tak chutná. Pokud je chci promíchat s nějakou před podávání, olej nedávám.
Podobně jako rýži k číně vařím bez oleje a koření, ale přílohu k českým klasikám zesklovatím na tuku a doplním cibulí a hřebíčkem.
Vaření podle mne není dogma. Jde o to, jak co komu chutná.
Recepty přece hledají ti, kteří nevědí!
no tak dííky :D
aj mne to pomohlo... nevarím...