Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit segedínský guláš z uzeného tofu | recept

20. Říjen 2020

I když receptů na segedínský guláš lze vyzkoušet mnoho, ve většině z nich nechybí jako suroviny vepřové maso a kysané zelí. Přesto můžete segedínský guláš uvařit i z dalších surovin, které sice do klasického segedínu nepatří, ale při rozumném množství a trochou kuchyňského umění vykouzlí novou, zajímavou chuť jídla. Pro přípravu segedínského guláše bloggerka Lu vybrala uzené tofu. A výsledek? Zjistíte ve videoreceptu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.