Jak uvařit ruskou soljanku | recept
Ruská soljanka | recept. Ruská kuchyně je v našich končinách poměrně neznámou, do povědomí českého člověka vstoupila asi ve většině případů maximálně v podobě šampaňského, kaviáru, pirohů a čaje. Podle následujícího receptu si můžete uvařit ruskou polévku, která je považována za slavnostnější. Ruská soljanka je sytou polévkou, může tak sloužit sama coby hlavní chod. Základem ruské soljanky jsou hovězí vývar, solené sterilované okurky, šunka, salám a rajčatový protlak, tyto suroviny jsou dále doplněny kapary a olivy, které jídlu dodají jiný chuťový rozměr.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept
Jak připravit Sečuánský grilovaný lilek | recept. Kousky dozlatova ogrilovaného lilku potřené pikantní, lehce zkaramelizovanou a jemně nasládlou marin…
Jak uvařit uzenou polévku s vejci | recept
Uzená polévka s vejci | recept. Tato hustá nakyslá polévka přijde vhod o Velikonocích, kdy je doma přebytek vykoledovaných vajec a zbylý vývar z uzené…
Jak udělat fritátové kopřivové nudle do polévky | recept
Fritátové kopřivové nudle | recept. Kopřiva má široké využití v jarním jídelníčku. Je bohatá na minerální látky – vápník, hořčík, železo, fosfor. Krom…
Jak uvařit mexickou rajčatovou polévku | recept
Mexická rajčatová polévka | recept. Nabízím vám k vyzkoušení recept na netradiční rajskou polévku. Předpis prý pochází z mexické kuchyně. Na přípravu…
Jak připravit thajské krevetové pad thai | recept
Thajské krevetové pad thai | recept. Pad thai je název pro thajský pokrm (původem však pochází z Číny), který může být připraven v různ…