Jak uvařit provensálské vepřové ratatouille nudličky | recept s vínem
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně. Stále mně není známo, proč má pokrm tak snadný na přípravu…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…
Jak připravit asijská vepřová játra | recept
Jak připravit asijská vepřová játra | recept. Krátká tepelná úprava na dobře rozpáleném oleji játrům vyloženě sluší. Na povrchu jsou krásně opečená, p…
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso
Jak připravit bůček asijských chutí a vůní | pikantní kořeněné maso. Recept na pikantní kořeněný bůček je zde! Návod na přípravu je inspirován asijsko…