Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z červené čočky a hub | recept

Jak uvařit polévku z červené čočky a hub | recept

Polévka z červené čočky a hub | recept. Luštěniny bychom měli pro jejich prospěšné účinky zařazovat do jídelníčku alespoň jedenkrát týdně. Luštěniny obsahují vysoký podíl vlákniny a mají nízký glykemický index, hodí se i k dietnímu stravování. Jejich nevýhodou je nadýmavost, ale čím častěji budete luštěniny konzumovat, tím méně vás budou trápit, tělo si na ně zvykne. Dnešní recept na polévku je z červené čočky. Červená čočka se prodává loupaná, bez slupky, takže se tráví lehce bez nepříjemných příznaků. Navíc je bleskově uvařená i bez namáčení. Doporučuji k vyzkoušení.

 

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.