Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opravdu překvapivé. Ovšem věřte, že žádoucí. Její nasládlost chuťově vyváží pikantní koření a spolu s jemnou smetanou a červenou čočkou k zahuštění se postará o sytou, lahodně krémovou polévku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept
Jak uvařit podzimní polévku z dýně, pórku a cukety | recept. Tato polévka je spojením hned tří oblíbených podzimních polévek. Dýně, pórek i cuketa jso…
Jak uvařit vynikající řepný krém | zdravý recept na polévku
Jak uvařit vynikající řepný krém | zdravý recept na polévku. Pokud patříte k hospodyňkám, které rády uvaří něco zdravého a zároveň nebudou muset ani m…
Jak uvařit krémovou polévku z batátů a arašídového másla | recept
Jak uvařit krémovou polévku z batátů a arašídového másla | recept. Spojení sladkých brambor s arašídovým máslem je pro české jazýčky poměrně nezv…
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept. Nesmírně elegantní gratin z barevných kusů nasládlé zeleniny, která se ve spojení s…
Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept
Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept. Kořenová zelenina je skvělá i jako polévkový krém. Pokud navíc použijete jako základ petržel, získáte…