Jak uvařit petrželový krém s pestem | recept na krémovou polévku
Jak uvařit petrželový krém s pestem | recept na krémovou polévku. Petržel je v polévkách nepostradatelná, ale řekla bych málo ceněná. Často používaná jen pro podpoření chuti vývaru či jejího přidání v podobě kostiček přímo do polévky. Zkuste ji povýšit, využít její chuť a poměrně výrazné aroma a uvařit si z ní krém, kde bude petržel zaujímat hlavní roli.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak namíchat pestrý zeleninový salát s vejci | recept
Pestrý zeleninový salát s vejci | recept. Tento neobvyklý salát vás zaujme barevností a netradiční kombinací zeleniny. Salát pro lepší propo…
Jak uvařit krémovou polévku z batátů a arašídového másla | recept
Jak uvařit krémovou polévku z batátů a arašídového másla | recept. Spojení sladkých brambor s arašídovým máslem je pro české jazýčky poměrně nezv…
Jak uvařit jemnou krémovou česnečku | recept na polévku
Jak uvařit jemnou krémovou česnečku | recept na polévku. Tato verze česnečky je hotovou delikatesou. A to především díky smetaně, která zdatnou dávku…
Jak na specialitu v podobě mexického krevetového koktejlu
Recept na neodolatelně lákavou specialitu z jemných krevet, kterým krátké marinování v pikantní mexické omáčce propůjčí delikátní chuť, a kt…