Jak uvařit maďarský guláš | recept
Maďarský guláš recept. Maďarská kuchyně ─ to je především paprika, vynikající vína, guláše nebo rybí polévka ─ halászle. A hlavně pestrost. Samotné slovo guláš je odvozeno od maďarského názvu gulyás (výslovnost [gujáš]). Tentokrát si podle videoreceptu připravíme maďarský guláš. Dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
To nemůže vařit kuchař! Tohle není guláš, natož Maďarský... Co třeba gulášový základ a Maďarský guláš... to jsou papriky, rajčata, fazole, těstoviny... Žádný protlak, kepuč, sojovka, worčastr atd, což je v CZ normální, že?
Další zajímavé články
Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept
Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept. Udělejte si něco netradičního – nebo-li lehkou obměnu našeho výborného guláše. Recept na ho…
Jak upéct cibulový koláč se sýrovou krustou | recept
Cibulový koláč se sýrovou krustou | recept. Slané koláče jsou zajímavým občerstvením pro návštěvy, ale také skvělou svačinou na piknik nebo výlet. Kdy…
Jak upéct makrelu s lečem po maďarsku | recept
Makrela s lečem po maďarsku | recept. Makrela je dravá ryba s tučným masem, běžně dostupná v obchodech. Její velkou výhodou je to, že má pom…
Jak připravit maďarský perkelt | recept
Maďarský perkelt | recept. Hovězí perkelt je vlastně takovou čistě zeleninovou variací na guláš. Jako maso použijte kližku, která se na to hodí nejlép…
Jak připravit kuřecí perkelt | recept
Perkelt je masová specialita pocházející z Maďarska. Vzhledově se podobá guláši, ale omáčka je o něco hustší. Připravuje se prakticky ze všech druhů m…
Ale jo, protlak se taky přidává a nechává se hodně zasmažit, ale kečup a sojovka určitě ne.