Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace před námi, tak i generace současná v něm našla zalíbení. Jednoduché, rychlé a levné jídlo, které zasytí, bude mít úspěch v každé době. Jak si připravit vynikající lepenici poradí můj následující recept.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct troubový bramborák, aneb slaný bramborový koláč s balkánským sýrem
Jak upéct troubový bramborák, aneb slaný bramborový koláč s balkánským sýrem. Tento jednoduchý koláč inspirovaný oblíbenou českou specialitou ze…
Jak si usmažit výborné tvarůžky s lepenicí | recept
Jak si usmažit výborné tvarůžky s lepenicí | recept. Jste milovníky olomouckých tvarůžků? Potom si z nich vykouzlete vynikající oběd. V kombinaci se s…
Jak uvařit staročeskou lepenici | recept
Lepenice | recept. Lepenice je jednoduché jídlo složené převážně z brambor a zelí. Sloužila jako samostatné jídlo, ale také jako výborná příloha k zab…
Jak udělat zelné placky ze syrového zelí | recept
Zelné placky ze syrového zelí | recept. Vyzkoušejte zelné placky trochu jinak podle dnešního receptu. Jsou výborné teplé a studené chutnají možná…
Jak upéct dietní kuře na kysaném zelí | recept
Dietní kuře na kysaném zelí | recept. Kuřecí maso je doporučováno lidem dodržujícím zásady zdravého stravování. Je lehce stravitelné, obsahuje mi…