Jak uvařit krůtí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou | recept
Krůtí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou | recept. Krůtí maso má nevýraznou chuť, a proto je vhodné doplnit ho výraznější ingrediencí. Dobře se kombinuje s houbami, ať už se žampiony s jemnou chutí nebo výraznějšími lesními houbami (lišky). Záleží na momentální dostupnosti hub, přičemž žampiony mají výhodu. V obchodě „rostou“ po celý rok. Rozhodnete-li se recept vyzkoušet, postupujte podle následujícího návodu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit maďarskou žampionovou polévku | recept
Maďarskou žampionovou polévku | recept. Recept na tuto polévku pochází z maďarské kuchyně. Možná se vám bude zdát povědomá a budete mít pravdu, velmi…
Jak uvařit krůtí rolky se smetanovou omáčkou | recept
Krůtí maso je hojně využíváno v dietní kuchyni, obsahuje nejméně tuku ze všech druhů mas. O krůtě se říká, že má devatero druhů mas, lze připravovat n…
Jak upéct krůtí plátky v listovém těstě | recept
Krůtí plátky v listovém těstě | recept. Pečivo z listového těsta je, pokud máte těsto jako polotovar, rychle hotové a chutná téměř všem. Navíc je bezp…
Jak uvařit kuličky z mletého masa v houbové omáčce | recept
Kuličky z mletého masa v houbové omáčce | recept. Tento pokrm vznikl jako nouzové řešení situace, kdy rodina chtěla k obědu známé jídlo jednoho řetězc…
Jak uvařit krůtí směs se žampiony | recept
Krůtí maso je výborné pro přípravu rychlého a chutného pokrmu. Krůtí maso má nejnižší obsah tuku ze všech mas, hodí se při redukční dietě. Má vysoký o…