Jak uvařit italské čokoládové rizoto | recept
Jak uvařit italské čokoládové rizoto | recept. Čokoládová variace italského rizota je velice elegantním podáním klasické rýžové kaše, která je často spojována s rozvařenou hmotou neurčitého vzhledu. S tímto receptem ovšem uvaříte mléčnou rýži, která má styl. A to styl italského rizota. Je tedy neuvěřitelně rychlá na přípravu, lahodně krémová, ale především je stále al dente.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept. Neuvěřitelně elegantní spojení slaných a sladkých chutí vietnamské kuchyně, s nímž z …
Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari
Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari. Kari, a především to z luštěnin, je často vnímáno jako pokrm o…
Jak připravit tofu s omáčkou Teriyaki | recept asijské kuchyně
Jak připravit tofu s omáčkou Teriyaki | recept asijské kuchyně. Výčet surovin uvedených v receptech asijské kuchyně mě pokaždé dostane. Tol…
Jak udělat vynikající mléčnou rýži s jablky | recept
Mléčná rýže? Ne, my nabízíme smetanovou rýži s jablky a skořicí! Při neuvěřitelně nízkých nákladech může i absolutní nešika připravit víc než litr lah…
Jak v jednom hrnci z brambor a lilku uvařit vegetariánské indické kari
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…