Jak uvařit indické zeleninové kari s mátovou raitou | recept
Indické zeleninové kari s mátovou raitou | recept. V minulosti byla indická kuchyně v našich končinách opomíjená na úkor čínské gastronomie. V posledních letech došlo ke změně a indických restaurací stále přibývá. Indická kuchyně používá mnoho druhů aromatických koření a jejich jídla mají výbornou chuť a vůni. Následující recept je můj oblíbený i proto, že si vystačíte s jedním hrncem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit excelentní červené kari s cizrnou | recept
Jak připravit excelentní červené kari s cizrnou | recept. Jídla z jednoho hrnce jsou prostě boží. Minimum práce, minimum nádobí a zpravidla maxim…
Jak uvařit světové batátové kari s arašídy | recept
Jak uvařit světové batátové kari s arašídy | recept. Výtečná indická specialita plná exotických chutí a vůní, jejíž podstatou je výrazně pikantní a ne…
Jak v jednom hrnci z brambor a lilku uvařit vegetariánské indické kari
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…
Jak uvařit indické cizrnové kari s kokosem | recept
Jak uvařit indické cizrnové kari s kokosem | recept. Souznění pikantního a výrazně aromatického indického koření s lahodným kokosovým mlékem je o…
Jak namíchat pestrý zeleninový salát s vejci | recept
Pestrý zeleninový salát s vejci | recept. Tento neobvyklý salát vás zaujme barevností a netradiční kombinací zeleniny. Salát pro lepší propo…