Jak uvařit hovězí guláš z kližky | recept
Hovězí guláš? Z kližky je nejlepší. Recept na pravý hovězí guláš z kližky netřeba českým domácnostem popisovat. Sádlo, česnek, cibule, rajčatový protlak, sladká paprika, kmín a majoránka, a třeba i hovězí bujon na dochucení a na zahuštění guláše jíšku a můžeme se pustit do vaření. Hovězí kližku na guláš nakrájíme na kostky a opečeme na základu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat hovězí konfitovanou kližku na víně | recept
Jak udělat hovězí konfitovanou kližku na víně | recept. Hovězí kližka konfitovaná ve víně se zeleninou a podávaná s dobrými těstovinami, je vynik…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Jak zapéct květák s masem, paprikou a sýrem | recept
Jak zapéct květák s masem, paprikou a sýrem | recept. Dnešní předpis na zapečený květák je příjemnou změnou proti zažité úpravě této oblíbené zeleniny…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak připravit roštěnku "na minutku" na cibuli s pečenými novými bramborami | recept
Roštěnka "na minutku" na cibuli | recept. Minutková příprava hovězího masa se zdá být složitá a především nejistá. Ale pokud si opatříte kvalitní maso…