Jak uvařit dhal z červené čočky | recept
Jak uvařit dhal z červené čočky | recept. Dhal – to je doslova dar indické kuchyně. Ta dokonalá souhra typického indického koření s dokonale vyladěnou indickou pikantností vás jednoduše okouzlí. A okouzleni budete i velice snadnou a rychlou přípravou. Přesně tak totiž tuto voňavou, hustou polévku či kaši s luštěninovým základem připravíte.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit čočku po indicku | recept
Čočka po indicku | recept. Pokud Vás už nebaví čočka nakyselo, máme pro Vás orginálnější způsob, jak čočku připravit. Zkuste si uvařit červe…
Jak uvařit indické cizrnové kari s kokosem | recept
Jak uvařit indické cizrnové kari s kokosem | recept. Souznění pikantního a výrazně aromatického indického koření s lahodným kokosovým mlékem je o…
Jak připravit excelentní červené kari s cizrnou | recept
Jak připravit excelentní červené kari s cizrnou | recept. Jídla z jednoho hrnce jsou prostě boží. Minimum práce, minimum nádobí a zpravidla maxim…
Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept
Jak připravit Beluga salát se zeleninou a balkánským sýrem | recept. Beluga je černá čočka, která svůj název „podědila“ po kaviáru, drobnými zrnk…
Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari
Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari. Kari, a především to z luštěnin, je často vnímáno jako pokrm o…