Jak uvařit cibulovou polévku | recept
Cibulová polévka | trochu jiný recept. Předpisů na cibulovou polévku francouzského nebo španělského typu (se sýrem, nebo zapečenou či s toasty) koluje poměrně značné množství. Proto přinášíme návod, jak udělat cibulovou polévku trochu jinak. Výhodou receptu je, že se vaření dá v kterékoliv fázi ukončit a polévka je „jedlá“. Po úplném dokončení je ovšem výtečná.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit cibulačku | recept na francouzskou polévku
Jak připravit cibulačku | recept na francouzskou polévku. Tento chod je spjatý s francouzskou kuchyní, konkrétně se zmizelou tržnicí Les Halles, která…
Jak připravit venkovskou cibulačku | recept
Venkovská cibulačka | recept. Cibulačka je česká klasika, která v našem jídelníčku má pevnou pozici. Jednak je jednoduchá na přípravu a dostupnost ing…
Jak uvařit polévku cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibule je odedávna známá jako zdraví prospěšná rostlina. Obsahuje řadu látek důležitých pro lidský organismus. Má schopnost potlač…
Jak přichystat kapustový nákyp z pánve | recept
Kapustový nákyp z pánve | recept. Kapusta je bohužel poměrně upozaděná zelenina, která však skýtá velké možnosti. Můžete ji zpracovávat jako přílohu,…
Jak připravit bulharský salát s vepřovým masem | receptura z Norem studené kuchyně
Bulharský salát s vepřovým masem je upravená receptura z Norem studené kuchyně vydané v roce 1958. Receptura je uvedena pod číslem 0527. Všechny složk…