Jak uvařit cibulovo-pivní omáčku s vepřovým masem | recept
Cibulovo-pivní omáčka s vepřovým masem | recept. Omáčky jsou klasikou české kuchyně a doplňují především různé druhy masa. Všichni známe rajskou, svíčkovou, koprovou a ta, kterou si uvaříme nyní doma bude nejlepší. Nabízím recept na méně obvyklou omáčku s přídavkem piva. Pivo dodá omáčce zvláštní, lehce nahořklou chuť. Je nejlepší až druhý den po uvaření, kdy se navzájem propojí chuť cibule, piva a šťávy z masa. Zmizí také nahořklá příchuť, která je patrná v čerstvě uvařené omáčce. Vyzkoušejte cibulovo-pivní omáčku s vepřovým masem, určitě vám zachutná.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vepřové koleno | recept
Vepřové koleno je maso, jež vás při dobré úpravě překvapí chutí a šťavnatostí. Je oblíbené na grilování, pečení i uzení. Pivní slavnosti v sousedním N…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak uvařit kedlubny plněné masovou náplní | recept
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy např…
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…