Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit bylinkové kuře v parním hrnci | recept

Jak uvařit bylinkové kuře v parním hrnci | recept

Kuře na bylinkách s rajčatovou omáčkou | recept. Vaříme zdravě v parním hrnci. Kuřecí plátky s rajčatovou omáčkou a nové brambory připravené v parním hrnci, to je menu, za které pochválí každý nutriční specialista. A jsou dokladem toho, že i tak zvaně zdravé jídlo může mít „sváteční“ punc. Pokrm má jemnou a přesto plnou chuť, protože v něm zůstalo zachováno „vše dobré“. Jako kořenící přísady v něm jsou použity pouze čerstvé zelené bylinky. Recept na bylinkové kuře s rajčatovou omáčkou krok za krokem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Jak udělat vepřové krupeto | recept
Jak udělat vepřové krupeto | recept
Jak udělat vepřové krupeto | recept. Přináším vám recept na výtečný pokrm z ječných krup. Kroupy v šouletu, kroupy v jelitech, kroupy v polévce z uzen…