Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty
Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty. Dnes si přijdou na své milovníci květáku. V našem článku se dozvíte, jak uvařit květákovou polévku podle Marie Sandtnerové a jak usmažit růžičky květáku v sýrovém těstíčku. Smažený květák se může stát součástí studeného bufetu nebo může být podáván jako hlavní chod s přílohou. Oba recepty jsou jednoduché a zvládne je i kuchařský začátečník.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit květák v sýrovém těstíčku | recept
Květák v sýrovém těstíčku | recept. Květák se dá upravovat mnoha různými způsoby, jistě znáte smažený květák v trojobalu či těstíčku. Pokud…
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept. Veskrze netradiční květák s nevšední úpravou i chutí, který vás ohromí svým ex…
Jak upéct kořeněné květákové placičky se sýrem | recept
Jak upéct kořeněné květákové placičky se sýrem | recept. Tyto úžasně šťavnaté, nadýchané a moukou nezatížené placičky z květáku, respektive ze sn…
Jak připravit krémovou květákovou polévku s bylinkami | recept
Krémová květáková polévka s bylinkami | recept. Lahodné krémové polévky oceníte zejména v zimě, kdy Vás krásně zahřejí a navíc Vám dodají potřebn…
Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept
Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept. Lehký bezmasý pokrm z květáku je vhodný i pro vegetariány a celiaky, je přirozeně…