Jak upéct živáňskou pečeni v alobalu | recept
29. Leden 2013
Živáňská pečeně recept - živáňská pečeně v alobalu. Příprava živáňské pečeně v alobalu je jednoduchá. Na kolečka nakrájené brambory posolíme a přidáme kmín, okořeníme také kousky kuřecího a vepřového masa. Nachystáme si dvě vrstvy alobalu, položíme vrstvu brambor, přidáme maso, nakrájenou papriku, cibuli a rajčata. Směs doplníme klobáskou a slaninou. Pokrm zabalíme do alobalu. Položíme na pečicí plech, podlijeme vodou. Živáňskou pečeni pečeme v troubě na 220 °C přibližně jednu hodinu.
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak udělat vepřové rizoto | recept
Jak udělat vepřové rizoto | recept. Vepřové rizoto - to je tradiční jídlo, o které není snad v každé restauraci nouze. Pokud si s receptem na přípravu…
Jak udělat souvlaki | recept
Jak udělat souvlaki | recept. V Řecku se souvlaki tradičně dělá z vepřového nebo jehněčího masa, ale v poslední době často také z kuřecího. Není pochy…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…
Jak zapůsobit neotřelým pokrmem z kuřecích nudliček, piva a balzamika
Neotřelé, avšak působivé spojení piva a balzamika zapůsobí nejen na jemné kuřecí nudličky, ale i vaše chuťově buňky. Během dušení totiž pivo a balzami…
Diskuze k videu