Jak upéct zdravý sladký jáhelník | recept
Jak upéct zdravý sladký jáhelník | recept. Jáhelník je skvělý moučník! Jáhly jsou obilovina, která působí zásadotvorně, což při dnešní převažující kyselinotvorné stravě jistě oceníme. Také je lze jako jediné kombinovat s čerstvým i sušeným ovocem. Obecně by se totiž, dle zásad dělené stravy, mělo jíst ovoce samostatně a s minimálně hodinovým odstupem od jiného jídla. Jáhly také obsahují vysoké množství železa, dále hořčík, draslík, fosfor, křemík, vlákninu a vitamíny skupiny B. Jsou syté, zahřívající a bezlepkové. Chcete-li zdravě mlsat, pak si pojďte společně upéct zdravý a chutný jáhelník.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct ovesný linecký koláč | recept
Ovesný linecký koláč | recept. Pokud máte přebytek domácí marmelády nebo Vás honí mlsná a zároveň dbáte na štíhlou linii, vyzkoušejte linecký koláč z…
Jak připravit datlovo-arašídové koláčky s bílou čokoládou | recept
Okouzlující spojení sladkých sušených datlí a intenzivních, nasucho opražených arašídů přemění tyto kouzelně vypadající nepečené koláčky ve výtečnou a…
Jak bez lepku upéct mrkvové řezy s jemným tvarohovým krémem
Stejně jako jemné mrkvové těsto, tak i tvarohový krém má významný podíl na tomto mrkvovém řezu, který potěší nejen již zmíněnou jemnou chutí, ale i ne…
Jak bez mouky upéct luxusní ořechovo-čokoládový brownie koláč s čokoládovým krémem | recept bez lepku
Působivé spojení lískových ořechů s čokoládou, které prostupuje jak kakaově temným, vláčným a moukou netknutým korpusem, tak i dotuha vyšlehaným…
Jak na cizrnový dortík s banány a krémem | recept bez lepku
Koláč kyprý, vlahý a tak dobrý, že nikdo nepozná, že jde o bezlepkový dortík z cizrny. K dokonalosti ho povznese krém z arašídového másla o…