Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchyně. Podobně pečená klobása (se zelím) se připravuje i u nás, hlavně na Velikonoce. U našich sousedů k zelí přidávají cibuli, sušené houby a pivo. Je to vydatný a chuťově zajímavý pokrm, ke kterému stačí jako příloha krajíc chleba.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vinnou klobásu na černém pivě
Jak upéct vinnou klobásu na černém pivě | recept na vinnou klobásu pečenou v troubě. Vaření s vínem, pivem či jiným alkoholem je zábava. Ať už v…
Jak upéct zelí s vinnou klobásou na černém pivu | recept
Jak upéct zelí s vinnou klobásou na černém pivu | recept. Smíchat v jedné míse významné české speciality a zapéct je, byl opravdu skvostný nápad.…
Jak připravit pečenou vinnou klobásu s jablky a cibulí | recept
Jak připravit pečenou vinnou klobásu s jablky a cibulí | recept. Na pánvi zkaramelizovaná směs jablek a cibule, která je následně zapečená spolu s…
Jak upéct slaný koláč s vinnou klobásou a karamelizovanou cibulí | recept
Jak upéct slaný koláč s vinnou klobásou a karamelizovanou cibulí | recept. Vinná klobása se uplatní v kuchyni nejen o Vánocích nebo Velikonocích, kdy…
Jak upéct cibulový koláč s vinnou klobásou | recept
Jak upéct cibulový koláč s vinnou klobásou | recept. Není lepší koláč než koláč s překvapením. Zvláště, když jím je delikátní vinná klobása rafin…