Jak upéct vepřové koleno se zeleninou a vínem
Jak upéct vepřové koleno se zeleninou a vínem | recept na pečené domácí koleno. Vepřové koleno, aby bylo krásně měkké, vyžaduje delší tepelnou úpravu. Maso obsahuje hodně kolagenu a proto je hodně šťavnaté. Zadní koleno je tučnější a větší než libovější přední, záleží na vás, které si zvolíte, rozhodnete-li se vyzkoušet tento recept. Jídlo jsem ochutnala s rýží, byla to (pro mě) nezvyklá, ale chutná kombinace. Pro konzervativnější strávníky doporučuji raději chléb.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak upéct vepřové koleno | recept
Vepřové koleno je maso, jež vás při dobré úpravě překvapí chutí a šťavnatostí. Je oblíbené na grilování, pečení i uzení. Pivní slavnosti v sousedním N…
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i…
Jak využít zbylé bílky a upéct na poslední chvíli laskonky
Občas se stane, a nejenom o Vánocích, že potřebujete jen vaječné žloutky. Co si ale počít se samotnými bílky? Upečte si domácí laskonky! Máme pro vás…