Jak upéct tvarohovo-povidlový makovec z jedné mísy | bleskově rychlý recept
Žádné mazání, žádné zdobení, jen prosté smíchání máku, tvarohu a povidel. Tato silná trojice spolu prolnutá a v jedné míse promíchaná s několika dalšími základními surovinami, je zárukou toho bezkonkurenčně nejlepšího makovce z nespočtu jeho možných variací. Tvarohovo-povidlový makovec podle dnešního návodu je bleskově rychlý a vystačíte si jen s jednou miskou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec
V těstě obyčejný, bez mouky pečený a pouze cukrem zdobený. Tedy zcela jednoduchý, přitom však oslnivý a mimořádně šťavnatý makovec, který tím, že…
Jak upéct makový zákusek s tvarohovou náplní | recept
Jak upéct makový zákusek s tvarohovou náplní | recept. Prvotřídní řezy z třeného, máslově jemného a mákem prostoupeného těsta, které jsou k …
Jak upéct listový koláč s náplní z máku a Cottage sýru | recept
Jak upéct listový koláč s náplní z máku a Cottage sýru | recept. Toto nápadité využití oblíbeného hrudkovitého sýru udělá z obyčejného listového…
Jak upéct makový koláč s plátky pomerančů | recept
Jak upéct makový koláč s plátky pomerančů | recept. Jednoduché hrnkové těsto s mákem a zakysanou smetanou je perfektním základem pro jakékoliv ov…
Jak upéct bleskový, na hrnky měřený Granko koláč s čokoládovým krémem
Bleskově upečený a stejně tak bleskově snězený. Tento na hrnky měřený, Grankem oslazený, hořkou kávou přilitý a pikantní marmeládou potřený koláč je v…