Jak upéct svěží jahodový dortík s tvarohem | recept
Recept na jahodový dortík, který nabízíme, je tak jednoduchý, že se do přípravy může pustit i odrostlejší dítě nebo člověk pečení naprosto neznalý. Uvádíme jej, protože právě úplní začátečníci nejčastěji hledají recepty na zákusky, které zkušení matadoři sladké kuchyně považují za notoricky známé. Náš recept na výtečný svěží jahodový dortík „pod sklem“ má kromě jednoduchosti ještě další přednosti: je určen pro menší domácnost, je velice levný a energeticky odlehčený. Jahodový dortík s tvarohem krok za krokem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
celkem dobré až na to že jednoho hrnku mouky vyjde korpus moc tlustý přes dva centimetry takže příště jenom půl hrnku mouky jedno vejce a lžičku prdopeče
Dobrý den, děkuji za vyzkoušení. Ano, máte pravdu, rovněž jsem si říkala, že by korpus mohl být klidně i poloviční, zejména když se to dělá pro jednoho dva lidi. Také, když bude korpus tenčí, by se to dalo jíst hned, nemuselo by se čekat, až se rozmočí vsáknutou šťávou a tvarohem. Naštěstí je jahodová (i jiná ovocná) sezona před námi, tak mohou další zájemci využít Vaší zkušenosti. Děkujeme za její sdělení - a zachovejte nám přízeň. (jez)