Jak upéct švestkový koláč s makovou drobenkou | recept
Švestkový koláč s makovou drobenkou | recept. Nechte se inspirovat naším receptem a upečte si tento super rychlý a snadný švestkový koláč. K jeho výrobě ani nepotřebujete váhu. Množství surovin se dávkuje čtvrtlitrovým snídaňovým hrnkem, naplněným centimetr pod okraj nebo odměrkou na tekutiny. Mák, ve spojení se švestkami, má lahodnou chuť, drobenka se rozplývá v ústech. V době, kdy není sezona švestek, lze použít meruňky. Koláč je nejlepší z čerstvého ovoce, i když to kompotované se dá přidat také.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Dobrý večer,
ano máte naprostou pravdu. Úvodní fotografie byla změněna, bohužel, nešťastným způsobem. Pokud koláč podle receptu upečete, rádi Vaši fotografii uveřejníme. Děkujeme za podnětnou připomínku. Mirka K.
ten úvodní obrázek je zavádějící. Těsto používám roky na litou buchtu nebo bábovku. Z toho kulatý (kynutý) koláč z úvodního obrázku opravdu neuděláme :o(