Jak upéct punčové řezy | recept i pro začátečníky
Punčový řez? V cukrárně to byl už od malička jeden z mých favoritů. S přípravou punčového řezu je docela dost práce, ale není to nic tak složitého, co by nezvládl lecjaký začátečník. Zákusek se skládá ze čtyř korpusů, a to tří světlých (žlutá) a jednoho růžového. Recept na domácí punčové řezy jako z cukrárny nabízím dále.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Ráda bych byla, kdyby se daly vytisknout recepty na jednotlivé nabízené výrobky. Psát si to ručně, je
velmi zdlouhavé a kopíruje se to dost složitě, nebo to aspoň lépe neumím. Děkuji.
prosím o zaslání receptu na email.díky
Moje maminka nám tyto řezy dělávala při svátečních příležitostech a mohu říci, že byly tak dobré, že šly "rovnou do ledvin"! Vždy mě připadaly hodně složité a pracné, takže jsem je sama nikdy ještě nedělala. Ale na ty maminčiny, často vzpomínám! Vlasta
Výborné - díky! Mirka
Tak jsem udělala podle návodu korpusy a dala chladnout. Chtěla jsem začít vařit punčový rozvar a ejhle...dala jsem do rendlíku vodu a chtěla přidat cukr ale nenašla jsem kolik ho mám dát. Takže experimentuji a nevím jak to dopadne, korpusy už jsou hotové. Také bych uvítala radu, jak paní sundává korpusy z papíru. Mě se to trhá i po vychladnutí. Tak nakonec z toho bude asi drobenka, kterou budeme máčet v punčovém rozvaru bez cukru.
U nas doma jenom mizely :)
Prosim o zaslaní receptu na email moc děkuji
to první světlé těsto : z tohoto množství jsou 3 pláty nebo jeden?To znamená 12 vajec atd vše 3x ? děkuji
Je to recept pouze na jeden a musíte ho upéct 3x takze celkem 12 vajec.