Jak upéct provensálské bagety | recept
Provensálské bagety | recept. Pečivo koupené v běžném obchodě často bohužel obsahuje velké množství nezdravých přísad. Zkuste si je tedy upéct raději doma. Provensálské bagety jsou ochucené provensálský kořením (jak je již z názvu patrno), které se skládá z několika druhů bylinek. Dalšími přísadami jsou pak čerstvý či sušený česnek a slunečnicová semínka. Provensálské bagety se hodí ke každodenní konzumaci i pro slavnostní příležitosti.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Jak na snadný jogurtový moučník s pomerančovým sirupem
Kontrast svěžího jogurtového těsta a sladkého pomerančového sirupu činí z tohoto snadného moučníku, moučník pro náročné. I náročné požitkáře toti…
Jak upéct koláč s dýňovou nádivkou a karamelizovanými ořechy
Atraktivní vzhled, honosný název, přitom tak snadný recept. Výsledek snadné přípravy vás navíc uchvátí mimořádnou chutí a vůní. Koláč z jemného těsta…