Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct nepřekonatelně vláčný špaldový perník z červené řepy a bílé čokolády

Jak upéct nepřekonatelně vláčný špaldový perník z červené řepy a bílé čokolády

Impozantní sytě rudá a šťavnatá červená řepa v kontextu se smetanovým jogurtem promění lité, kakaem obohacené a perníkovým kořením provoněné špaldové těsto v nepřekonatelně vláčný špaldový perník, který oslní jak chuťovým, tak barevně kontrastním sladěním, a to s podmanivě sladkou bílou čokoládou, nanesenou na povrchu vláčného perníku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.