Jak upéct nepřekonatelně vláčný špaldový perník z červené řepy a bílé čokolády
Impozantní sytě rudá a šťavnatá červená řepa v kontextu se smetanovým jogurtem promění lité, kakaem obohacené a perníkovým kořením provoněné špaldové těsto v nepřekonatelně vláčný špaldový perník, který oslní jak chuťovým, tak barevně kontrastním sladěním, a to s podmanivě sladkou bílou čokoládou, nanesenou na povrchu vláčného perníku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct voňavé datlové sušenky ze špaldové mouky | recept
Jak upéct voňavé datlové sušenky ze špaldové mouky | recept. Špaldové sušenky, které jsou se svou podmanivou vůní a mimořádnou chutí tím pravým doplňk…
Jak upéct vláčné čokoládové řezy z červené řepy a jogurtu | recept
Jak upéct vláčné čokoládové řezy z červené řepy a jogurtu | recept. Pokud se obáváte pečení slavného moučníku brownies, respektive s…
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept. Propojení lahodné čokolády se sladkým marcipánem a hořkým kakaem dá za vznik naprosto úžas…
Jak na neodolatelné čoko kousky z piškotů, ořechů a brusinek
Čokoládové kousky plné piškotů, ořechů a brusinek jsou dokonalým a chutným spojením. Piškoty, ořechy a brusinky nakrájené na drobné kousky v tmav…
Jak z jemné smetany připravit měkké marokánkové hromádky
Jednoduché, během chvíle upečené, a tudíž i na poslední chvíli před Vánoci zvládnutelné – smetanově jemné marokánkové hromádky. Jejich smetanově jemný…