Jak upéct nekynuté preclíky | recept
Preclíky jsou skvělou svačinou na výlet nebo do školy, ale také zajímavým pohoštěním pro hosty. Většina receptů na preclíky je z kynutého těsta, to ale vyžaduje delší čas na přípravu. Mám pro vás proto návod na preclíky, které budete mít raz dva a přitom si určitě pochutnáte. Těsto je univerzální a lze z něj tvořit i jiné druhy pečiva, záleží na vašem umu a fantazii.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat preclíky s mákem podle Anuše Kejřové | levný recept
Jak udělat preclíky s mákem podle Anuše Kejřové | levný recept. Preclíky jsou na první pohled náročné na přípravu, ale jen napoprvé. Až je budete děla…
Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo
Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo. Preclíky z kynutého těsta jsou výborné k pivu nebo vínu. Peču je i jen tak, aby byl…
Jak upéct nepřekonatelné preclíky | recept
Recept na výtečné křehké preclíky. Udělat preclíky není nic složitého. Vlastně záleží jen na receptu, a pak na správném upečení. Nabízíme recept na pr…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
Jak na nastavovanou kaši | levný recept
Jak na nastavovanou kaši | levný recept. Nastavovaná kaše je tradičním pokrmem, možná by ho šlo nazvat i lidovým. Splňuje totiž představy o jedno…