Jak upéct mrkvánky | recept
Jak upéct mrkvánky | recept. Pokud máte rádi zdravé mlsání pro sebe a své děti, tak doporučuji právě mrkvánky. Mrkvánky jsou vlastně malé povidlové taštičky z mrkvového těsta. Pokud je nechcete mít moc sladké, klidně přidejte menší množství cukru, povidla jsou samy o sobě sladká více než dost. Vždy, když mrkvánky upeču, tak se po nich jen zapráší. Doporučuji vám připravit rovnou dvě várky. Jak upéct mrkvánky vám poradí můj následující recept.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit zelný salát s pomerančem | recept
Jak připravit zelný salát s pomerančem | recept. Zelí je v našich končinách tradiční zeleninou. Naši předci jej nakládali na zimu a díky tomu měl…
Jak uvařit jablečný džem se zázvorem z letních jablek | recept
Jablečný džem | recept. Začínají dozrávat letní jablka. Letní odrůdy jablek nevydrží dlouhé skladování a musejí se rychle zpracovat. Jsou velmi vhodná…
Jak uvařit fazolové lusky s houbami a slaninou | recept
Fazolové lusky | recept. Zelené fazolky (nedozrálé lusky fazolu obecného) jsou oblíbenou sezónní zeleninou. Při jejich nákupu dáváme pozor, nekupujeme…
Jak připravit polotovar na čaj z černého rybízu | recept
Polotovar na čaj z černého rybízu | recept. Černý rybíz obsahuje velké množství vitaminu C a pektinu. Díky obsahu pektinu, šťávy a džemy z něj vyroben…
Jak uvařit polévku z mladého zeleného hrášku | recept
Polévka ze zeleného hrášku chutná zejména dětem a to i těm, které luštěniny odmítají. Polévka má krémovou konzistenci, nasládlou chuť a zasytí. Podává…
Moje žena Vendulka do mrkvánků místo povidel dává rybízový džem-buď z černého, nebo červeného-ten je méně sladký a ve spojení s mrkví to má zajímavou a výbornou chuť.