Jak upéct mořského okouníka se zeleninou | recept
Mořský okouník se zeleninou | recept. Ryby bychom měli do jídelníčku podle doporučení výživových specialistů zařazovat nejméně dvakrát týdně. Průměrná spotřeba rybího masa na osobu a rok u nás zdaleka nedosahuje odborníky doporučovaných 17 kg. Pojďme to změnit! Nastává teplé období roku, které přeje grilování a ryba na grilu je lahůdka. V obchodech je velký výběr mražených i chlazených ryb, stačí si vybrat tu pravou. Třeba mořského okouníka a připravit ho níže popsaným postupem. Budete-li ho připravovat na venkovním grilu, jednotlivé porce zabalte do alobalu, do kterého uděláte otvor pro odchod páry.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept
Špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept. Dnešním receptem uděláme radost především diabetikům nebo lidem, kteří odmítají ve stravě cukr. Tě…
Jak zapéct rybí filé se špenátem | recept
Zapékané rybí filé se špenátem | recept. Myslíte si, že spojení špenátu, rybího masa, sýra a vajec nebude k jídlu? Omyl! Kombinace těchto hlavních ing…
Jak upéct rybí filé se sýrovou drobenkou | recept
Rybí filé se sýrovou drobenkou | recept. Rybí maso je vhodné na různé druhy úprav. Oblíbené a rychlé je zapékání v troubě, přičemž obměnou přidaných s…
Jak připravit živáňskou pečeni na grilu | recept
Živáňská pečeně na grilu | recept. Živáňská pečeně je slovenská specialita z vepřového nebo skopového masa. Je to jednoduché jídlo, dalo by se s nadsá…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…