Jak upéct mazanec v domácí pekárně | recept
Jak upéct mazanec v domácí pekárně | recept. Upečeme si mazanec v domácí pekárně. Mazanec z domácí pekárny má dobrou chuť, oblíbený je jako snídaně pro děti, oproti mazanci z plechu je jiný pouze jeho tvar a trošičku i odlišná chuť. Místo kulatého „bochníku“ vám domácí pekárna vyrobí mazanec, který je hranatý. Využijte to ke zpestření velikonočního stolu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct velikonoční mazanec | recept
Jak upéct velikonoční mazanec | recept. Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený ma…
Jak udělat nekynutý mazanec | recept na velikonoční pečivo
Jak udělat nekynutý mazanec | recept na velikonoční pečivo. Jednoduchý a hned hotový. Výborný velikonoční recept na nekynutý mazanec, který zvládnete…
Jak upéct mazanec na Velikonoce | recept
Velikonoční mazanec | recept. Mazance se tradičně pečou na Bílou sobotu a o velikonoční neděli se nechávaly posvětit v kostele. Je to jedno z nejstarš…
Jak upéct mazanec z bramborového těsta | recept
Mazanec z bramborového těsta | recept. Netradiční mazanec z bramborového těsta vydrží hodně dlouho vláčný. Jeho příprava je rychlá, nenechává se dlouh…
Jak bez kynutí upéct tvarohové minimazance s medovou krustou
Tradice je tradice, všechna čest, ale někdy není špatné „zazlobit“ a tradice porušit. V případě těchto nekynutých tvarohových minimazanců Vám bud…