Jak upéct kuře po myslivecku
Kuře podle receptu ze středomoří je ryze letním pokrmem. Je to lehké zeleninové jídlo, které nejlépe chutná, je-li uvařeno z čerstvé zeleniny. Uvedené časy dušení zeleniny jsou orientační, řiďte se chutí. Jestliže máte raději zeleninu poloměkkou, zkraťte dobu vaření. Porce kuřete se na závěr vkládají do zeleniny jen prohřát, dbejte na to, aby bylo maso řádně propečené. Po zapíchnutí nože z propečeného masa vytéká čirá šťáva, nikoli narůžovělá.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct marinované kuřecí paličky se slaninou| recept
Jak upéct marinované kuřecí paličky se slaninou| recept. Kuřecí maso je sázka na jistotu. Jídla z něj připravené chutnají téměř všem, možností úprav j…
Jak na kuře s citronovou omáčkou | recept
Jak na kuře s citronovou omáčkou | recept. Kuře je v našich končinách velice oblíbeným masem, jeho příprava je nenáročná a vcelku rychlá. Přiznám…
Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept. Kuřecí maso je univerzální, lze připravit tisíci způsoby, téměř každému chutná, je dietní, rychle hotové a patří…
Jak zapéct kuřecí prsa v hořčici a sýru | recept
Jak zapéct kuřecí prsa v hořčici a sýru | recept. Kuřecí prsa připravená tímto způsobem zůstanou šťavnatá, nevysuší se. Recept lze různě obměňovat, vy…
Jak připravit citronové kuře s orzo rýží podle Nigelly Lawson | recept
Jednoduché jídlo z jednoho hrnce podle známé anglické autorky kuchařek Nigelly Lawson vás příjemně překvapí vyváženou pikantní chutí. Nigella měla něk…