Jak upéct jemné cukroví z mandlí a ovesných vloček | recept
Jemné, cukrem zasněžené cukroví je díky mandlovému těstu obohacenému o trochu ovesných vloček i úžasně křehké. Jejich máslová vůně prolnutá mandlovým tónem je pak bonusem, který podtrhne jejich chuť i celkově něžné ladění. Upečte si vánoční cukroví podle receptu od Markéty kdykoli budete mít chuť, nemusíte čekat na Vánoce.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct jednoduchá marcipánová kolečka s kávovou polevou | recept na cukroví
Jak upéct jednoduchá marcipánová kolečka s kávovou polevou | recept na cukroví. Jednoduchá, nelepená, zbytečně nezdobená, ale i přesto v chuti do…
Jak upéct Havelské ořechy | recept na cukroví
Jak upéct Havelské ořechy | recept na cukroví. V cukru obalené, křehké a máslově jemné kuličky z lískových oříšků, pečené dle původního star…
Jak upéct ovesné sušenky plné oříšků | recept
Jak upéct ovesné sušenky plné oříšků | recept. Božsky křupnou, na jazyku rozpadnou, ale od pusy se Vám prášit nebude. Přesně takové sušenky upečete s…
Jak připravit ovesné kakaové placičky s arašídovým máslem | recept
Jak připravit ovesné kakaové placičky s arašídovým máslem | recept. Tyto kakaově tmavé placičky plné ovesných vloček, jsou spolu s lahodným araší…
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept. Propojení lahodné čokolády se sladkým marcipánem a hořkým kakaem dá za vznik naprosto úžas…