Jak upéct jehněčí špízy | recept
Jak upéct jehněčí špízy | recept. Jehněčí maso patří k jarnímu jídelníčku. O jeho spjatosti s jarním obdobím a především obdobím Velikonoc svědčí i obliba pečení sladkých velikonočních beránků, které měly v dřívějších dobách nahradit právě drahé jehněčí maso. Pokud vám však toto maso moc nevoní (skopové má opravdu nepříliš vábný pach, jehněčí sice o něco méně, ale přesto je to znát), nebo s ním nemáte zkušenosti, není nic jednoduššího, než ho „schovat“ do špízů. Bude rychle hotové a díky marinádě i skvěle šťavnaté. Ideální přílohou jsou brambory pečené přímo se špízy, nasáknou šťávou z masa a získají výbornou chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak upéct kuřecí paličky s rozmarýnem s pečenými bramborami a mrkví | recept
Pečené kuřecí paličky | recept. Receptů na pečené kuře není nikdy dost. Podle toho receptu si upečete kuřecí paličky voňavé rozmarýnem, s křupavou kůž…
Jak upéct kuře na houbách | recept
Kuře na houbách | recept. Dnes nabízím další z velkého množství receptů na úpravu kuřete. Kuřecí maso je oblíbené především u dětí. Je lehce strav…
Jak udělat gratinované brambory | recept
Jak udělat gratinované brambory | recept. Lidé si myslí, že po bramborách se tloustne, ale není to pravda. Pravým důvodem je totiž tuk, na kterém se b…
Jak namíchat hanácký bramborový salát | recept
Hanácký bramborový salát | recept. Recept na Hanácký salát je z mé sbírky receptů. Byl otištěn před lety v jednom magazínu a pochází ze soutěže vánočn…