Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct francouzský Tarte Tatin | recept

Tarte Taten? To je obrácený jablečný koláč původem z Francie, který byl v roce 1880 údajně čistou náhodou v hotelu Tatin vytvořen dvěma sestrami Stéphanie a Caroline Tatin. Proto se mu familiérně říká Koláč sester Tatinových. Pokud vás Tarte Tatin už dlouho láká, s chutí se pusťte do jeho přípravy. Recept na Tarte Tatin ve videu vás směle provede celou přípravu jablečného koláče až do zdárného výsledku. Koláš Tarte Tatin pečeme asi 30 minut ve vyhřáté troubě na 220°C.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept
Jak upéct minicheesecaky | recept. V létě je nejlepší jíst venku, na čerstvém vzduchu prostě chutná všechno lépe. Proto je i dobré volit takový d…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.